آزمون های آزمایشی کنکور را چگونه تحلیل و بررسی کنیم؟

صفر تا صد تحلیل آزمون های آزمایشی کنکور

هدف اولیه خیلی از داوطلبان کنکوری از شرکت در آزمون های آزمایشی اینه که تراز خوب کسب کنند و خیال شون راحت بشه که این بخش از مطالب کنکور را به خوبی یاد گرفتند و بسوی مباحث بعدی پیشروی کنند .

اگرچه کسب تراز عالی و افزایش تراز در آزمون ها راه و روش خاص خودش داره و نمیشه آن را فقط به یک عامل محدود دانست و باید مجموعه از اتفاق ها اعم از برنامه ریزی اصولی و تست زنی و دوره صحیح و مرور خوب مباحث و … اتفاق بیفته تا تراز شما در آزمون رشد کند ، اما یکی از مهمترین عوامل ارتقا درصد شما در آزمون همان تحلیل و ارزیابی اشکالات آزمون های قبلی شماست ؛ تحلیل و بررسی مشکلات  گذشته باعث میشه تا از تکرار مشابه آنها جلوگیری بشه و شما بتوانید به راحتی تعداد تست های غلط زده و شک دار خودتان را کاهش بدید .

رویکرد تحلیل آزمون های آزمایشی به قدری اهمیت داره که هر کنکوری بهتره بالافاصله بعد از ظهر همان روز آزمون دست به کار بشه و اینکار انجام بده تا در برنامه ریزی های هفته آینده با رویکرد ترمیم و جبران اشکالات گذشته برنامه های بهتری برای خودش بریزه که اگر نیاز به راهنمایی دارید میتونید از مطلب برنامه ریزی کنکور استفاده کنید .

یاتون باشه همیشه که برنامه هر کنکور آزمایشی برای همه سطوح علمی و ترازهای مختلف داوطلبان کنکور یک برنامه کلی و از پیش تنظیم شده داره که این برنامه خیلی وقت ها بهترین برنامه برای شخص شما نیست و شخص شما به تنهایی یا به کمک مشاور خصوصی کنکور باید با توجه به عملکردتون در هر آزمون و نقط ضعف و قوت شخصی خودتون برنامه ها و زنجیره های مطالعاتی بعدی را ترسیم کنید .

تحلیل پس از آزمون آزمایشی کنکور

یکی از مهمترین نکاتی که در رابطه با آزمون های آزمایشی باید به آن توجه داشت، تحلیل پس از آزمون است چون در غیر این صورت، آزمون دادن فایده چندانی نخواهد داشت.

پشت گوش انداختن تحلیل آزمون و موکول کردن تحلیل آزمون به روزها و هفته های آینده تنها باعث میشه تا مشکلات سر جلسه خودتان را فراموش کنید و به نحوی ذهن شما با آن مسیر فکر که منتهی به راه حل اشتباه شد ارتباط منطقی برقرار کنه و به اشتباه تصور کنه که همان مسیر قبلی منتهی به جواب صحیح شده است .

حل مجدد سوالات ازمون ازمایشی کنکور در منزل

سوالات آزمون را یکبار دیگر در بدون استرس درصد و تراز آزمون و در وقت باز، در منزل حل می کنیم. در این صورت چند حالت ممکن است رخ دهد:

1) سوالاتی از آزمون که در منزل موفق به پاسخ صحیح به آنها شدیم

اگر تست های غلط زده و یا حل نشده در سر جلسه در منزل با وقت و آرامش بیشتر و بدون نگاه کردن به درسنامه یا پاسخنامه آزمون به درستی حل شد ، در این صورت مشکل ما مهارتی، بی دقتی، خستگی و … می باشد. که با حل تست های فراوان و زماندار این مشکل برطرف می شود.

برای حل مشکل مهارت در آزمون زدن تست های زماندار و ترکیبی در قالب پیش آزمون تمرینی بخش آزمون تالیفی سایت پیشنهاد می شود که ۲ روز قبل از هر آزمون کانون قلمچی برای شما عزیزان ساخته و آماده استفاده می باشد .

2) سوالاتی از ازمون که در منزل هم قادر به پاسخ دادن به آن ها نبودیم

اگر مشکل سر جلسه آزمون برای شما در منزل نیز تکرار شد و برای دومین بار قادر به حل تست های مشکل دار امروز خودتان نبودید ، در این صورت مجددا درسنامه کتاب تست را می خوانیم و سپس تست می زنیم.

اگر از مطالعه و تسلط روی درسنامه و تست های قبلی مطمئن بودیم و یا باز هم مشکل حل نشد از درسنامه دیگری برای آموزش استفاده می کنیم ؛ در اینصورت به احتمال زیاد سوالات آزمون سنگین بوده و مدل های تمرین قبلی برای حل تست های آزمون کافی نبوده و نیاز به آموزش و تست مجدد است .

 

3) سوالاتی از آزمون که به دلیل عدم مطالعه قادر به پاسخ نبودیم

اگر در آزمون با سوالاتی مواجه شدیم که به هر دلیل برنامه آزمون را برای آن بخش ها مطالعه نداشتیم و دست نخورده رها کردیم ، در منزل با این سوالات تا زمانی که مبحث مورد نظر را به طور کامل مطالعه نکردیم، کاری نداریم و این قسمت ها تحلیل آزمون نخواهند داشت .

4) سوالاتی که با رد گزینه به پاسخ رسیدیم یا اگر مدل دیگری از آن سوال مطرح شود قادر به پاسخ نخواهیم بود

در این حالت، تنها راه حل مناسب حل تست های بیشتر و ترکیبی از بهترین منابع کنکور در زمان استاندارد است و علامتدار کردن این دسته تست های شک دار و شبیه به هم است.

۵ ) سوالاتی که در سر جلسه آزمون آزمایشی به آنها پاسخ صحیح دادیم و درست حل کردیم

بهتر از بعد از تحلیل تست های مشکل دار قبلی حتما برای خودمان تست هایی که به آنها پاسخ صحیح هم داده بودیم را از روی پاسخنامه چشمی روخوانی کنیم که شاید راه حل ارائه شده پاسخنامه تشریحی آن تست از راه حل ما حرفه ای تر و خلاقانه تر و کوتاه تر باشد و از آن یاد بگیریم .

در آخر برای شما عزیزان فرم تحلیل آزمونی را آماده کرده ایم که به کمک آن بتوانید به صورت منظم و شکیل جدول دسته بندی مشکلات علمی و مهارتی خودتان را برای هر تست تنظیم کنید و برای دوران جمع بندی کنکور از آن استفاده کنید.

مشاوره کنکور دوران جمع بندی : بهترین روش مدیریت زمان در آزمون

دانلود فرم تحلیل آزمون

مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)



برنامه ریزی تلفنی کنکور۹۹ .مشاوره تلفنی کنکور علیرضا افشار ـ مشاور تحصیلی استاد افشار.مشاور کنکور۹۹ آزمون ,های ,تست ,تحلیل ,حل ,برنامه ,تست های ,در منزل ,از آزمون ,به پاسخ ,تحلیل آزمونمنبع

انواع مدل های جمع بندی کنکور

مدیریت زمان در کنکور

برنامه ریزی کنکور ۹۹

مشاوره جمع بندی کنکور 98 و شروع کنکور 99

برنامه ریزی شروع کنکور در 2 ماه آخر

چگونه برای کنکور شروع کنیم ؟؟

کاهش استرس در 2 ماه مانده به کنکور سراسری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تجهیزات موتور خانه محتاج عشق zkara:: فناوری یادگیری زبان انگلیسی با ونوس هر چی که بخوای اطلاعیه تعطیلی مدارس معرفی کالا زندگینامه ها ارزانی